だい5か
Vた/Vない ほうが いいです(よ)・おもいます。

ともだちに りょこうの アドバイスを します。(It give advice to friends about trip.)
れい)8月は とても あついので おきなわに 行かない ほうが いいと思います。
(I think you shouldn't go to Okinawa because too hot.)

はやく が あるので こたえは a行ったです。おそく行く× はやく行く〇
(There are はやく before (a行った b行かない))
日本では チェックインカウンターに はやく いきます。こむ まえに 行きます。
このきょうかしょは コロナウイルスの まえに つくられたので、すこし ふるいです。かみのチケットを チェックインカウンターに もっていきます。コロナウイルスのとき じゃないです。
(In Japan, They go to the check-in counter early before it get crowded.
This textbook(まるごと)was made before COVID-19 so It is a little old. This question's situation what you take paper ticket to check-in counter and not in COVID19.)
つぎの りかいは もういちど 5か をします。
(We'll study task5 again.)
今日のPPT
7月16日 りかい
.pptx
Download PPTX